Si želita sanjsko poroko, ki vama jo podari Aktual?

Aktual vama podari poroko, kot je ni imel še nihče.
Aktual

Resničnostni show na Aktualu

Če ste tik pred poroko ali pa si jo samo zelo želite, se prijavite na resničnostni šov na Aktual TV, na LAST MINUTE SANJSKO POROKO. Aktual vam organizira poroko. Poskrbimo za vse. V treh oddajah, ki bodo na sporedu od 6.9.24 vsak petek ob 20.00, bomo vsakič predstavili po tri pare, ki se bodo pomerili v zabavnih veščinah, ki jih bodo morali obvladati tudi v zakonu. Zelo zanimiv bo »vroči stol« ali spovednica, kjer bomo izvedeli marsikatero skrivnost tekmovalnega para. Ob koncu vsake oddaje bo zmagal en par. V oddaji bodo v komisiji sedeli znani slovenski glasbeni pari, ki bodo odločili, kdo je zmagovalec. Oddaje bomo popestrili s slovensko glasbo in glasbenimi nastopi.

V finalni oddaji se bodo pomerili trije finalni pari in v tej oddaji bomo izvedeli, kdo je zmagovalni par, ki se bo poročil v dvorani La Vie v Kostanjevici na Krki. Na poroko boste lahko povabili 100 svatov. Lepo bomo poskrbeli tudi za izpadle pare.

Prijavita se na poroka@radioaktual.si in tekmujta v zabavnih veščinah, morda bosta ravno vidva izbrani zmagovalni par! In si bosta usodni DA dahnila že v soboto, 26. oktobra 2024.

Oddaje LAST MINUTE SANJSKA POROKA bodo na sporedu vse štiri septembrske petke ob 20.00 na Aktual TV.