Teden dobrodelnosti pri RK Gorenje Velenje

Ta teden, od 2. do 8. oktobra, bo dobrodelen tudi pri RK Gorenje Velenje.

Rokometaši se bodo pridružili velikemu dobrodelnemu dogodku, ki bo 7. oktobra na Visti, v duhu dobrodelnosti pa bo potekala tudi tekma 5. kroga lige NLB, sporočajo iz velenjskega kluba.

Ose bodo ta četrtek, 5. oktobra, ob 19. uri, v Rdeči dvorani gostile RD Riko Ribnica. Tekma bo imela tudi dobrodelno noto, celoten izkupiček od prodanih vstopnic bo namreč namenjen ljudem iz Savinjske in Koroške regije, ki potrebujejo pomoč za sanacijo škode po poplavah. Kot so še zapisali v sporočilu za javnost, želijo ob tem nagraditi vse tiste, ki so v  dneh, ko so Slovenijo zajele poplave, pokazali največjo mero srčnosti in sočutja. Na tekmo zato vabijo vse člane gasilskih in prostovoljnih društev, ki delujejo na tem področju. Društva si lahko brezplačne vstopnice za svoje člane zagotovijo pri: office@rk-gorenje.com.

Velenjski rokometaši pa bodo tudi del dobrodelnega dogodka, ki ga v soboto, 7. oktobra, v sodelovanju z velenjskimi javnimi zavodi na Visti organizira Mestna občina Velenje. Članska ekipa in ekipe mlajših selekcij se bodo dogodku pridružile med 15. in 18. uro.