Zapore cest na območju MO Velenje

Gradbišče pri Škalskem jezeru
Naš čas

Polovična zapora ceste Črnova–Velenje, približno od naselja Vinska Gora do križišča za Dobrno, je predvidena od srede, 9. oktobra 2024, od 7. ure do nedelje, 15. decembra 2024.

Zaradi gradnje hitre ceste (sklop B in H) bo delno zaprta cesta Velenje–Gornji Dolič, približno od nakupovalnega centra do bencinskega servisa v Šaleku.
Zaradi del na hitri cesti bosta predvidoma do konca oktobra delni zapori državne ceste Velenje–Škale pri Škalskem jezeru, in sicer na odseku med črpališčem odpadnih vod in odcepom za Turn ter na odseku med letnim kinom in komunalnim odlagališčem.

Termini predvidenih delovnih zapor se lahko zaradi tehničnih ali vremenskih razmer tudi spremenijo. Promet bo v času polovične zapore potekal izmenično enosmerno, s pomočjo prometno odvisnih semaforjev. Za zagotavljanje boljše pretočnosti je v prometnih konicah oziroma v svetlem delu dneva predvideno ročno usmerjanje prometa.

Voznike pozivamo, da spremljajo informacije o stanju na cestah, ki so na voljo 24/7 v okviru Prometno informacijskega centra za državne ceste (www.promet.si, telefonska številka 1970).

Vsem uporabnikom se zahvaljujejo za razumevanje in strpnost.