Tudi letošnji VIP CUP dobrodelen

Vip Cup 2024
vip cup

V soboto se je na in ob teniških igriščih Tenis centra Jezero odvil tradicionalni, že 36. VIP CUP VELENJE turnir. Kljub visokim temperaturam, se je na prizorišču zbralo okoli 200 ljudi, ki so se pomerili v številnih športnih tekmovanjih in uživali v dobrem vzdušju med starimi in novimi prijatelji. Med udeleženci so bili mnogi znani obrazi. Dogodka so se med drugim udeležili prvi trener tenisačice Katarine Srebotnik Jaroslav Vratislav, ki ga je spremljajo še pet čeških podjetnikov, glasbena legenda Andrej Šifrer, legendarni glasbeni urednik Dragan Bulič, župani Janko Kos, Janko Kopušar, Matic Tasič ter številni lokalni in slovenski podjetniki in gospodarstveniki.

Udeleženci so tekmovali v številnih športnih tekmovanjih, med katerimi je bilo glavno teniško tekmovanje dvojic. Poleg tenisa pa so se gostje lahko pomerili tudi v laserskem streljanju z računalniško simulacijo pod okriljem SD Mrož iz Velenja, v tekmovanju v golfu 'z enim udarcem najbližje zastavici', tekmovanju za najnatančnejšo servo by HEAD ter tekmovanju 'met v centrifugo', ki ga je organiziral Rokometni klub Gorenje iz Velenja.

Tud letošnji VIP je bil dobrodelen - organizatorji so s pomočjo gostov ubrali 1000,00 EUR za VDC SaŠa OE Velenje. Ček z zapisanin zbranim dobdoelnim prispevkom je direktorici VDC SAŠA Simoni Miklavžin podelila podžupanja Mestne občine Velenje Darinka Mravljak.