V ponedeljek veliki županov praznični sprejem

Sprejem prostovoljcev 2023
mov

V ponedeljek, 16. septembra, bo Mestna občina Velenje na Visti pripravila veliki županov sprejem, namenjen velenjskim prostovoljcem, gasilcem, članom društev s področja civilne zaščite in reševanja, krvodajalcem, policistom, mestnim redarjem ter reševalcem nujne medicinske pomoči.

Župan Mestne občine Velenje Peter Dermol se bo ob tej priložnosti zahvalil vsem prisotnim za njihov izjemen prispevek v lokalni skupnosti. Sprejem se bo začel ob 17. uri z zabavnimi športnimi igrami, nato bo sledilo sproščeno druženje ob glasbi.

V Velenju vedno znova dokazujejo, da so prostovoljstvo, srčnost, požrtvovalnost in solidarnost del naše skupne identitete. V sklopu dogodka bodo prostovoljnim gasilskim društvom podelili priznanja za odlične izvozne čase ob alarmiranju med gasilsko vajo, ki je potekala v sredo, 11. septembra, popoldan.

Sprejem bo potekal v vsakem vremenu, pripravljen v sodelovanju s Športno zvezo Velenje, ki bo poskrbela za zabavne športne igre. Za glasbeni program bo poskrbela skupina The Hišn' band.