V pisarno DARS-a predhodno najavite obisk

Ker delavci DARS-a želijo že ob prvem srečanju občanom podati odgovore na njihova vprašanja ter vse zadeve reševati hitro in učinkovito, prosijo, da ob najavi zainteresirani občani posredujejo tudi vprašanja oziroma navedejo tematiko, ki jih zanima.

Šmartno ob Paki – V sejni sobi Občine Šmartno ob Paki že dobri dve leti gostuje informacijska pisarna Družbe za avtoceste Republike Slovenije (DARS), namenjena občanom občin Braslovče, Polzela, Slovenj Gradec, Šmartno ob Paki, Šoštanj in Velenje, ki želijo osebno pridobiti kakršnekoli informacije v zvezi s projektom tretje razvojne osi.
Doslej je bila informacijska pisarna odprta vsako drugo sredo v mesecu med 13. in 15. uro, razen takrat, ko je bil na drugo sredo v mesecu dela prost praznični dan. V tem primeru je informacijska pisarna v Šmartnem ob Paki delovala teden dni kasneje, torej tretjo sredo v mesecu. Po pojasnilu šmarške občinske uprave bo takšen urnik informacijska pisarna ohranila tudi v prihodnje, vendar bodo po novem sodelavci DARS-a v Šmartno ob Paki prisotni le v primeru predhodne najave obiska. To pomeni, da morajo vsi, ki želijo obiskati informacijsko pisarno, svojo namero sporočiti najmanj teden dni pred predvidenim njenim terminom delovanja. To lahko storijo s sporočilom na elektronski naslov info@dars.si.

Če se vprašanja nanašajo na zemljišča, naj v sporočilu obvezno navedejo tudi njihove parcelne številke in podatke o katastrski občini.