Novo sezono odprl Medic-um

Poslovni espresso
Naš čas

Poslovni espresso – Druženje gospodarstvenikov pripomore k izboljšanju konkurenčnosti podjetij

Velenje 12. septembra – Ob Velenjskem jezeru je potekala prva edicija nove sezone poslovnega espressa. Rok Plankelj, direktor Savinjsko-šaleške gospodarske zbornice, v novi sezoni napoveduje prijetna druženja z gospodarstveniki, ki predstavljajo svoje vizije in strategije v koraku s časom.

Na tokratnem poslovnem espressu se je predstavilo podjetje Medic-um, katerega osnovna dejavnost je prodaja profesionalne medicinske opreme, medicinske opreme za domačo uporabo in medicinskih pripomočkov za izposojo. Zanimivo pri Medic-umu je, da so solastniki tudi sami aktivni reševalci oziroma vpeti v zdravstvo tako ali drugače in detajlno poznajo potrebe v tovrstni dejavnosti. Ključni prodajni program zajema dobavo specializiranega medicinskega materiala bolnišnicam in zdravstvenim domovom, za fizične osebe pa imajo spletno trgovino, kjer ponujajo preko tisoč izdelkov, od povojev do prehranskih dopolnil, merilcev krvnega tlaka, AED-aparatov in druge opreme.

Podjetje se je specializiralo tudi za dobavo reševalnih vozil, ki upoštevajo vse potrebe reševalne postaje oziroma naročnika. Izvajajo tudi zdravstveno varstvo na prireditvah, letos pa na trg vstopajo z lastno blagovno znamko Velemedica.

Na poslovnem espressu so se po predstavitvi podjetja oglasili številni podjetniki in gospodarstveniki, ki so hiteli pripovedovati svoje pozitivne izkušnje s podjetjem in dobavo njihovih medicinskih pripomočkov. Druženje gospodarstvenikov in zanimanje za različna sodelovanja seveda pripomore k izboljšanju konkurenčnosti podjetij v dolini in širše, zato se lahko veselimo nadaljnjih srečanj v organizaciji Savinjsko-šaleške gospodarske zbornice.