Olimpijska navijaška točka na Visti

Olimpijske igre 2024
mov

Velenje – Olimpijska tekmovanja bodo lahko največji športni navdušenci spremljali tudi v velenjski olimpijski navijaški točki na Visti ob Velenjskem jezeru (pred prostori TIC-a). Ob televizijskih prenosih nastopov vseh slovenskih športnikov na tekmovanjih v Parizu bodo na voljo številne brezplačne zabavne športne aktivnosti. Predvajanje prenosov poteka vsak dan od 9. do 21. ure.
Za pravo olimpijsko navijaško vzdušje z zabavnim spremljevalnim programom pa bodo organizatorji poskrbeli ob nastopih slovenskih športnikov, in sicer v četrtek, 8. avgusta, med 9.30 in 13.30; v petek, 9. avgusta, med 15. in 18. uro ter v soboto, 10. avgusta, med 9.30 in 14.30.
V času spremljevalnega programa se bodo lahko mladi športni navdušenci preizkusili v različnih športnih izzivih, kot so: plezanje, nogomet, rokomet, atletika, namizni tenis, judo, odbojka, košarka, kajak, curling, badminton, lokostrelstvo in drugih olimpijskih športih. Poleg zanimivih in zabavnih športnih izzivov pa bodo lahko udeleženci sodelovali tudi v bogatih nagradnih igrah, ki jih pripravljajo skupaj z Olimpijskim komitejem Slovenije Združenjem športnih zvez.