TPC Saša ponovno odpira vrata

Ta vikend bo za zaposlene v Kmetijski zadrugi Šaleška dolina poseben in slovesen.

V soboto bodo odprli prenovljeno trgovino TPC Saša v Nazarjah, potem ko je bila 4. avgusta popolnoma poplavljena, naslednji dan se bodo srečali s svojimi člani na 24. poslovnem srečanju.

»Ta trgovina je v Zgornji Savinjski dolini zelo potrebna,« je najprej dejal direktor zadruge Ivo Drev. »Bili smo hudo prizadeti, škode je bilo za 1,580 milijona evrov. V trgovini je bilo dva metra vode, vsi izdelki poplavljeni, umazani z muljem. Vse smo morali izprazniti, oprati, posušiti, postaviti nove stene. Potem pa seveda naročiti novo opremo, ki je nismo mogli dobiti takoj. A z maksimalnim angažiranjem naše ekipe, najemodajalca in prostovoljcev smo trgovino uredili tako, da jo ponovno odpiramo,« je direktor opisal pretekle tri mesece.

TPC Saša je odprt od leta 2013. V njem dela bolj ali manj stalna, enaka ekipa prodajalcev, za katere Ivo Drev pravi, da so najprej svetovalci in potem prodajalci. »V trgovini ponujamo ves kmetijski repromaterial in vse za vrtičkarje, hkrati s prenovo pa smo poskrbeli tudi za nekaj novosti.«

Slavnostno odprtje bo torej v soboto, 25. novembra, v nedeljo pa v Nazarjah pripravljajo srečanje članov in poslovnih partnerjev KZ Šaleška dolina, ki so ga sicer načrtovali 3. septembra. »Po vsem hudem, kar smo doživeli v letošnjem letu, si vsi zaslužimo, da se poveselimo in se zahvalimo vsem, ki so nam pomagali. Zato bomo veseli čim večje družbe, tudi naših zvestih kupcev, prostovoljcev, ki so nam pomagali po poplavah,« je povabil Ivo Drev.