Župan sprejel uspešne velenjske športnice in športnike

Župan Mestne občine Velenje, Peter Dermol, je v imenu Velenjčank in Velenjčanov čestital športnikom za izjemne rezultate, poudaril dobro sodelovanje s športniki in klubi ter izrazil ponos nad vrhunskimi dosežki velenjskih športnikov.

Ob tem je zagotovil podporo športu v prihodnosti, ki bo v Velenju še naprej svetla.

Predsednik Športne zveze Velenje, Bogdan Plaznik, je prav tako izrazil veselje nad uspehi športnikov, poudaril močno lokalno podporo in zmožnost sledenja potrebam športnic in športnikov.

Gorazd Franček Tiršek se je v imenu športnikov zahvalil županu za skrb in podporo ter potrdil odlične pogoje za doseganje vrhunskih rezultatov v Velenju.

Med športniki, ki so prejeli denarne nagrade za izjemne dosežke, so bili Diandra Bekčić, Gorazd Franček Tiršek, Dean Vukančič in Staša Lipnik. Sprejem se je udeležil tudi predsednik Taekwon-do & Kickboks kluba Skala Velenje, Peter Landeker.

Na sprejem so povabili tudi atlete Anito Horvat, Agato Zupin, Tadeja Encija in plezalko Janjo Garnbret, ki pa so žal odsotni. Vsi vabljeni so prejeli denarne nagrade za nadpovprečne športne dosežke.