Janez Gams odstopil z mesta predsednika Rokometnega kluba Gorenje Velenje

Pred začetkom sezone 2023/2024 je v taboru aktualnih državnih podprvakov prišlo do sprememb v vodstvu kluba.

Po osemmesečnem delovanju na tej poziciji, je z mesta predsednika kluba odstopil Janez Gams.

Janez Gams je funkcijo predsednika Rokometnega kluba Gorenje Velenje prevzel decembra lani. Pred tem je več kot štiri leta deloval kot direktor kluba, funkcijo pa je prevzel po sedemletnem igranju za RK Gorenje Velenje.

Janez Gams bo naloge predsednika sicer opravljal do skupščine kluba, ki bo 16.8., ko bo imenovan nov predsednik RK Gorenje Velenje.

Janez Gams, predsednik RK Gorenje Velenje
˝Po osmih mesecih delovanja na funkciji predsednika RK Gorenje Velenje sem se po tehtnem razmisleku odločil, da na poziciji predsednika kluba ponudim priložnost drugi osebi. Trenutno zaradi osebnih razlogov funkcije ne morem opravljati na način, kot si to klub zasluži. Rad bi se zahvalil vsem navijačem, (so)igralcem, trenerjem, sponzorjem, članom in predsednikom upravnega odbora ter ostalim sodelavce, s katerimi smo v prejšnjih trinajstih letih skupaj pisali zgodbo RK Gorenje Velenje. Bila so izjemna leta, polna uspehov, prijetnih in manj prijetnih izkušenj ter izzivov, ki so nas izoblikovali. Verjamem, da nam vsem po žilah teče črno – rumena kri in se to v bodoče ne bo spremenilo. RK Gorenje Velenje tudi v bodoče želim veliko uspehov.˝

Povezava do novice: Janez Gams odstopil z mesta predsednika in člana upravnega odbora kluba – Rokometni klub Gorenje Velenje (rk-gorenje.com)