Kaj prinaša novega številka Našega časa?

Naš čas vas že čaka pri vašem prodajalcu časopisov.

Naročite ga lahko tudi na telefonski številki 03 897 17 50.

Kaj pomeni podražitev surovin za gospodarske panoge?
Žal se v tem trenutku slovenska podjetja izogibajo vprašanjem, kakšne bodo posledice za naše gospodarstvo in kaj vojna pomeni za tiste, ki poslujejo z Rusijo, saj je ta tema za mnoga podjetja zelo občutljiva. Pod velikim vprašanjem je tudi oskrba z uvoženimi energetskimi viri in določenimi surovinami.

Šaleška dolina in Dubaj imata svoje presežke
V Dubaju je še do 31. marca odprta svetovna razstava Expo 2020. Na njej se je v marcu predstavila tudi turistična destinacija Šaleška dolina v okviru predstavitve Termalno-panonske Slovenije. V Dubaju so navdušili z zgodbo kulinaričnega doživetja Velenje Underground v najgloblji restavraciji v Evropi – 160 metrov globoko.

Najprej moramo poskrbeti za lastno varnost
V ogrožajočih situacijah, kot je na primer vojna, se ljudje zavemo svoje ranljivosti. Tako smo leta 1991, v času osamosvojitvene vojne, preverjali in vedeli, kje so zaklonišča, ter se zavedli njihove pomembnosti. V tridesetih letih pa smo jih marsikje zanemarili. Kakšna so danes, se marsikdo sprašuje, ko znova govorimo o vojni v Evropi.

Ljudje imajo v tretjem življenjskem obdobju več svobode
S kakšnimi izzivi in željami prevzema predsedniško funkcijo bivši ravnatelj velenjske gimnazije, Rajmond Valcl?

Nov lokalni program kulture je pisal duh časa
Predstavili so strateški dokument, ki zastavlja vizijo za prihodnost kulture v Mestni občini Velenje, pripombe pa še sprejemajo.

»Molim, da bi šli otroci spat v tišini«
Pogovor z Ukrajinko Dario Tlyna iz Krivonoga, ki ima sorodnike tudi v Kijevu. Z mamo je v Slovenijo prišla pred osmimi leti. Tudi takrat sta pobegnili pred vojno.